2011. szeptember 25., vasárnap

Forever in love.

Sok nép tartja úgy vallásában, mitológiájában, vagy történelmében, hogy minden emberben két lélek lakozik. Egy emberi és egy állati. Az állati énről úgy vélik, hogy ez az, ami meghatározza az ember igazi személyiségét.

"Mindannyian kedveljük az állatokat, éljenek akár a szabadban, akár velünk a házban, a lakásban. Közben nem biztos, hogy tudatában vagyunk annak: az állatok legközelebbi rokonaink, és lelki síkon nagyon közel állnak hozzánk. Erőt adó állataink, az úgynevezett totemállatok vigasztalóink, tanácsadóink, tanítóink és barátaink lehetnek."

Soha nem érdekelt, hogy nekem vajon milyen totemem is van. Aztán egyszer utánanéztem és a kínai horoszkópom szerint tigris vagyok. Ekkor kezdett el érdekelni ez az egész, körbe nézegettem, hogy milyen állatra mi a jellemző, mert nem hittem benne, hogy egy embert a születése dátumával lehetne kategorizálni. Ekkor láttam meg egy képet, semmi szöveg, semmi leírás, csak egy kép. Szerelmes lettem rögtön. Ahogy belenéztem a szemébe, még ha képen keresztül is, tudtam, láttam, hogy ő én vagyok...



...egy pillantása olyan volt, mintha örökké együtt lettünk volna. Láttam már farkast azelőtt is, de soha nem volt rám ekkora hatással. Testvérek vagyunk.

"Ha a farkas hív téged, a következő jellemzők tűnnek fel az életedben: Egy érzék a hűségre, rítusra, de sosem lesz hiányban a személyes szabadság; egy magasabb intelligencia és megnövekedett tudatosság, de sosem felejted el az élet örömét és hogy hogyan maradj játékos; megnövekedett erő és energia, de sosem felejted el, hogy a békés megoldás a legjobb."


"A farkas inspirálja az igaz egyensúlyt, ahogy a szabad-szellem és a családközpontúság megfér bennük. Végsőkig hűségesek és kitartóak a csapatuk mellett, szellemük gazdag harmóniában, békében és tiszteletben, tisztelik a rangrendszert amiben élnek, de független teremtmények és időt töltenek a sajátjaikkal."


"A farkasok rendkívül intelligensek és társaság kedvelők, érzékeik élesek. A farkas megtanít a hallgatásra, hogyan tudatosítsd a körülötted lévő dolgokat, és hogyan bízz az ösztöneidben. Valójában akik a farkas totemmel élnek, megérzéseiket élesnek és precíznek találják, gyorsan és készen tudják használni. A farkas az "őrző" szinonimája. A megemelkedett ösztönökkel és a tudással a farkas előhozza az éles intellektust és az átható érzékeket, egy ember a farkas szellem gyámsága alatt védelmezi a családját és a barátait."


"A farkas kockázatot vállal, de sosem bolond. Úgy tartják az Úttörői az állatvilágnak. A felfedezés a második természetük."


"A farkas megtanít, hogyan beszélj hangosabban és mindig őszinte és nyílt legyél. Hasonló módon, ahogyan vonyítanak, hogy jelezzenek másoknak, vagy hívják, lokalizálják csapattagjaikat, azok akik a farkas gyógyszerével rendelkeznek úgy érzik, hogy meg akarják osztani másokkal a tudásukat, legyen az szóban vagy más kommunikációs formában, például írásban. A farkasok a vonyítást használják, hogy üdvözöljék a másikat és néha azért is vonyítanak, mert élvezik. Ebben az esetben, megtanítanak hogy bajtársiassággal és örömmel tekintsd az életet."


"A farkasok békeszeretők és normál esetben senkire sem jelentenek veszélyt. De emellett erősek és territoriálisak, ezért a legjobb, ha "kopogsz, mielőtt belépsz."