2011. november 20., vasárnap

Pasi 1x1

Pasik.
Szükséges rosszak, ahogy élni szoktunk a kifejezéssel. Nos, az mindenképpen tény, hogy életünk részei, vagy ellenségeink, vagy aktuális "életünkértelmei", hogy jellemükből adódóan mindig és mindenhol ott vannak, ahol nem kellene. Igen, mivel ha szükségünk lenne rájuk 100%, hogy valahol máshol tartózkodnak.
Az is igaz, hogy se velük, se nélkülük nem jó. Ez egy idejétmúlt házasság. Bele vagyunk tokosodva abba a hitbe, hogy nekünk nőknek igenis szükségünk van egy erős, határozott, őszinte, kedves, humoros életformára, ami szinten tartja nemi mivoltunkból adódó állandó hangulatingadozásainkat, vagy legalábbis céltáblát ad a felgyülemlett feszültség esetleges levezetésére.
De mi van akkor ha a pasi se nem őszinte és se nem határozott? Világvége. Köztudott, hogy mi nők megőrülünk a rosszfiúkért. Kaparnánk a falat ha csak egy estét is eltölthetnénk imádott rockerünk társaságában, de legfőképpen ágyában, vagy kedvenc színészünk penthouse lakásának forgóágyas-tükrös mennyezetes hálószobájában, vagy csak egy hétköznapi vadállat tépő karjaiban. Tipikus minden lány maximum csak kívülről angyal szindróma, legbelül igenis ördögök vagyunk, akik ha csak néha is, de erre vágynak. Akik nem, azok természetesen hazudnak. Nincs rossz erkölcsű nő, csak kíváncsi, nincsenek "ribancok", csak vágyaikat nyilvánosan mutogató üres könyvek. Tehát itt a rosszfiú kontra álszent csaj toposz.
Minden mindenféleképpen lehetséges e két nem között. Vannak, akik bevállalják és vannak, akik nem. Teljesen mindegy, mert úgyis ránézésre ítélünk, nem belső tartalomra. A világ 99%-unk számára prostik és stricik lelőhelye, ahol csak és kizárólag nekünk vannak még erkölcseink. Ugye milyen ismerős gondolat? Főleg, ha mindenki így vélekedik. Tehát belegondoltál már abba, hogy valaki számára esetleg pont a te viselkedésed a "kurvás"? Biztosan nem. Bevallom én sem. Éljen a leszarom tabletta, hogy trendin fejezzem ki magam.
Pasik.
Mindegy, hogy milyenek, mindegy, hogy milyennek látnak, de kellenek. Ördögi jellemünket félretéve, igenis az erős, határozott, őszinte, kedves, humoros fajtájuk a nyerő, a többiek örök másodikak maradnak. Igen srácok, ezt jobb ha megemésztitek és elkezdtek visszanormalizálódni és megtanultok újra hozzánk szocializálódni. Értem ezalatt: udvarlás- randi, virág, csoki- ilyenkor nem érdekel minket, hogy éppen a diétánk közepébe zavartál bele; kezelhetőség- nincs szükségünk a barátok előtti lejáratásokra és menőzésekre sem- bármennyire is zavarja a lelki világotokat bizonyítottabban hisztisebbek vagytok, mint mi, nők; érzelmek- legfőképpen a "szeretlek", egyáltalán nem túl bonyolult szó újra begyakorolása és használata, az ölelés, mint puszta kedvesség- nektek nem kerül semmibe, pedig minket még a mínusz alfából is felhoz; és etc...tanuljatok meg férfiak lenni, nem pasik. Abból köszönjük szépen, de elegünk van. Amennyiben a fenti tájékoztatót megfelelően értelmeztétek, kérlek jelentkezzetek azoknál a lányoknál, akik megérdemlik és még nem találták meg a nagy Ő-t.


Köszönettel: Hayley Narcotic