2012. január 3., kedd

celebrities tipp mix

Olvastam egy "másik" internetes oldalon, hogy a fiatalok és úgy egyébként a legtöbben, akik ikonként is felnéznek egyes sztárokra hajlamosabbak megfogadni az ő tanácsaikat a legtöbb hétköznapi témában, mint ha mondjuk egy barátjuk vagy egy szülőjük tanácsát kérnék ki. Vicces sztori, de igazából kivételesen én is egyet értek ezzel. Ha Justin Bieber ma azt mondja, hogy a drog ciki- ami igaz - akkor másnapra akár több ezer "fanja" is képes lehet lecikizni egy füves cigit, amit előtte nap még talán pont menőzésből szívott el. Érdekesek vagytok ti fiatalok, de ha JB kell a józan életetekhez, akkor Ő kell.
Nézzünk néhány akárhol fellelhető celeb- tippet:

Kristen Stewart: Tudd elviselni a kritikát!

"Öt perc alatt nem lesz belőled nagymenő, muszáj türelmesen gyakorolnod/figyelned/tanulnod és újra és újra elölről kezdeni mindazt, ami nem sikerült tökéletesen. És ne feledd, mindig lesznek, akiknek nem tetszik az, amit csinálsz."

Bizony Miss Stewart-nak igaza van. SOHA nem tudsz mindenkinek megfelelni. Kínozhatod magad, sírhatsz végig éjszakákat, mert speciel lecikiztek a suliban, dühönghetsz, magadba fordulhatsz, de nem. A lehetetlen igenis létezik, mégpedig itt, ebben a témában. Nem létezik olyan, hogy tökéletes karrier, tökéletes szerelem és nem, tökéletes élet sincs. Kiábrándító, viszont van ellenszere, mégpedig Te magad! Veszel egy nagy levegőt, felállsz, újrakezded és felmutatod a középső ujjad. Mint ahogy a híres mondás is adja: "Haters make me famous!".

Miley Cyrus: Találj magadnak egy segítőt!

"Ez lehet egy kortárs, de legjobb esetben olyan emberke tud igazán segítségedre lenni, aki tapasztaltabb nálad és már keresztül ment azokon a buktatókon, amikkel te még csak most ismerkedsz!"

Nehéz beismerni - gondolhatjátok-, de jelen esetben nem léteznek jobb tanácsadók, mint a szülők. Lehet, hogy azt hiszitek most MÉG, hogy ők más világban nőttek fel, nem értenek a trendi cukimukiságokhoz és a világrengető problémákhoz, ami részben tény. Ők egy korrektebb, stabilabb és legfőképpen család- és szeretet centrikusabb korban cseperedtek. Ezt soha ne felejtsd el. Tisztábban látják azt amiről neked még igazából halvány lila gőzöd sincs- ahogy mondani szokták- takarod, de látják, rejtegeted, de észreveszik, titkolod, de rájönnek, mert a szüleid. Nem lenne egyszerűbb megosztani velük a problémáidat és tanácsot kérni, mint butábbnál butább cselekedetekbe hajszolni magad?


Adele: Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.

"Tudom magamról, hogy énekesnő vagyok, nem divatikon. Nem a Vogue vagy a Playboy címlapjára vágyom, hanem a Rolling Stone vagy a Q magazinéra. Nem bánom, hogy nem vagyok nádszálkarcsú, mert imádom a kaját és utálok sportolni."

Nos, Adele üzenem, hogy én is imádom a kaját és lusta is vagyok, mégis nádszál. De ez van, genetika. A lényeg, hogy...az a lényeg, amit mondtál. Ott keress magadnak sikert, ahol képes vagy rá és ahol el is éred. Felesleges futni egy olyan szekér után, ami úgysem vesz fel. Jelen esetemben például ez az éneklés. Bármennyire is szeretném, hogy legyen hangom, nincs, ennyi. Nem is erőltetem, inkább írok, rajzolok és modellkedem. Én ezt kaptam, Te valószínűleg mást. Keresd meg magadban és szabadítsd ki!